Piemontese fokbedrijf Antonie van Gelder

Welkom op de website van Antonie van Gelder. In de zomer van 2013 is Veeteelt Vlees bij ons langs geweest voor een bedrijfsreportage. Mocht u deze rapportage nog niet hebben gezien in Veeteelt Vlees, dan kunt u deze ook online lezen. Eind 2018 zal er een nieuwe rapportage worden gemaakt, die u uiteraard ook weer via onze website kunt zien.

Lees het artikel op VeeteeltVlees.nl
  • Tijdens de nationale keuring in Zwolle van 2017 is Fridie 49 excellent verklaard. Ze heeft 92 punten gekregen voor algemeen voorkomen. Bekijk alle excellente dieren van onze veestapel door op de afbeelding te klikken. Fridie 49 is hiermee het 7de dier binnen de veestapel die de excellente status heeft verkregen.

    Tijdens de nationale keuring in Zwolle van 2017 is Fridie 49 excellent verklaard. Ze heeft 92 punten gekregen voor algemeen voorkomen. Bekijk alle excellente dieren van onze veestapel door op de afbeelding te klikken. Fridie 49 is hiermee het 7de dier binnen de veestapel die de excellente status heeft verkregen.

  • Op de Nationale keuring van 2018 is Fridie 62 uitgeroepen tot algemeen dagkampioen! Het is de eerste keer dat zij deze prijs wint. Bekijk de overige kampioenschappen die we hebben behaald via deze link.

    Op de Nationale keuring van 2018 is Fridie 62 uitgeroepen tot algemeen dagkampioen! Het is de eerste keer dat zij deze prijs wint. Bekijk de overige kampioenschappen die we hebben behaald via deze link.

Uitslagen keuringen

Uitslagen keuringen

Bekijk hier alle uitslagen van de keuringen door de jaren heen.
Lees meer
Excellente dieren

Excellente dieren

We hebben inmiddels al vijf excellente dieren gefokt! Hier vind je alle details over de dieren.
Lees meer
Piemontese te koop

Piemontese te koop

Op zoek naar Piemontese koeien of stieren? Bekijk ons aanbod hier.
Lees meer
Buta Bin

Buta Bin

Bij het Ki station in Italië testen ze elk jaar vele stieren. De gegevens en uitslagen van deze stieren zijn altijd te vinden op de site van Anaborapi.
Lees meer